tiistai 6. maaliskuuta 2007

Tue hyviä, vedä turpaan huonoja

Kuin tilauksesta, suuresti arvostamani Ville Komsi riensi apuun taas kerran viisailla sanoilla: ”Tue hyviä demareita, vedä turpaan huonoja demareita, ja opi erottamaan nämä kaksi ryhmää toisistaan.” Juuri tätä tarkoitin eilen sanoessani, että fiksujakin demareita on, en vain osannut sanoa niin hyvin.

Tällainen lienee tilanne kaikissa ryhmissä, joissa on enemmän kuin kaksi ihmistä. Hyviä ja huonoja. Onko demareilla menossa jonkinlainen sisäinen vallankumous? Kahtiajako, sukupolvien taistelu, jossa kumpikaan ei anna, kumpikin ottavat, ja kuka ottaa kovempaa, se voittaa. Eroaako tämäkään muista puolueista? Katsokaa nyt Saulia ja Jyrkiä, kuka on kuka? En minä vain tiedä, paita ja perse.

Villen lainaus on peräisin täältä: http://www.osku.net/?p=296 Samalla se on syy, miksi vähän harmittaa kun ei itse ollut paikalla. Ville olisi ollut hienoa tavata.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nimeäisitkö kaksi (2) fiksua demaria.

Kaj kirjoitti...

Osku ja Pajamäki. Oliko muita kysymyksiä?

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä nimiä. Ja kiitos ettet laittanut Tuula ja Haatainen...

Kaj kirjoitti...

Joo. Eikä Susanna ja Huovinen (mm. lopetti radiot Sävel ja City.)

Kaupunkitasolla on turpaanvedettävien osatolla enemmänkin, demarit ovat kokkareitten kanssa pahimpia kaupungin vihollisia. Esim. VR:n makasiinien, merikadettikoulun ja Hanasaaren hävittäminen ovat pitkälti olleet demareiden masinoimia. Kärkipäässä Pekka ja Korpinen sekä Maija ja Anttila. Ja useimmat muut, sillä enemmistöhän tuossa jyrää. Ja demareiden tiukka puoluekuri, joka on perseestä.

Tulilinjalla heillä on nyttemmin mm. Kivinokka ja Malmin lentokenttä. Syntilistaa riittää, turpaan vaan. Nyt ehdolla olevat Maija ja Anttila väittävät rakastavansa Helsinkiä, vaikka on saanut niin paljon tuhoa aikaiseksi.

Sen sijaan Osku ja Pajamäki ovat olleet vastaan näitä hävityksiä, ja ovat edelleen vastaan mm. Malmin kentän hävitystä. Se kertoo arvomaailmasta paljon. Vanha kaupunkimaisema on arvo, jota pitää vaalia, kun enemmistö näkee sen kauhistuksena josta pitää päästä eroon ja betonoida se uudella kiiltokuvamaisemalla, joka on nykyään joku lasirautahäkkyrä. Sen takia mm. Makasiinien päälle ollaan rakentamassa jotakin humppa-paikkaa. &%¤#¤%&/

Unohtuikohan jotain?