sunnuntai 11. maaliskuuta 2007

SAK:n mamot

Menivät poistamaan mainoksen, ihme mamoilua. Siis sen, missä ökysikaporvari-johtajapomo-suuripersepäällikkö mässäilee herkkuja notkuvassa ruokapöydässä ja naureskelee duunareista, että eiväthän he edes äänestä. Siitä tuli sellainen poru, että mainos vedettiin pois, taikka Lauri Ihalainen veti sen pois ja tilalle tuli toinen, tosi mamo mainos.

Miksi se vedettiin pois? Herätti pahennusta jossain piireissä? Odotin SAK:lla olevan vähän enemmän munaa kaiken kaikkiaan. Miten puulaaki pystyy hoitamaan mitään edunvalvontaa, jos se on kyykyssä joidenkin huumorintajuttomien hermoilun vuoksi. Ihme juttuja.

Eräs kannanotto oli se, että mainos ampuu yli. Totta helvetissä se ampuu yli, sehän oli tarkoitus. Että ei kukaan pomo missään ole noin sika. Eikö? Minä tiedän yhden. Erään Suomalaisen pörssiyhtiön toimitusjohtaja, jolla oli tapana kännispäissään naureskella ”Hehhehhe, duunarille kenkää, perkele!” Tämä tarina on tosi. Repikää siitä kaikki joiden mielestä mainos meni jotenkin överiksi.

Onneksi on juutuubi. Siellä se mainos on edelleen, jos on päässyt unohtumaan.



Tai ehkä se olikin tarkoitettu näin, että poistetaan mainos kauhean kohun saattelemana, tietoisena siitä, että joku sen kumminkin laittaa tuubiin ja siitä tulee suositumpi ja tunnetumpi kuin TV-jakelussa konsanaan. Mene tiedä.

Ei kommentteja: