tiistai 11. maaliskuuta 2008

Nyt olen nähnyt kaiken!

Ainakin toivon niin. Kansanedustaja Tuulikki Ukkolan mielestä perustuslakivaliokunnan pitäisi tutkia, valehteliko Matti Vanhanen seurustelusuhteen aloittamisTAVASTA kansalaisille. Jos Masa sanoi tavanneensa Susanin Ikeassa, mutta olikin tutustunut häneen netissä. Onko tässä edes ristiriitaa? Jos tutustuu netissä ja tapaa Ikeassa, niin mitä sitten?

Tapani ymmärtää täysin, että Masa veti herneen nenään kirjesalaisuuden rikkomisesta. Jos yksityisiä viestejä mennään julkaisemaan, sietää joutuakin raastupaan. Mikä muu Susanin kirja olisi ollut kuin kosto, ja veren kerjäämistä nenästä? Jos rukkasten saaminen mättää niin pahasti, ettei voi elää avautumatta julkisesti roskalehdistön lisäksi roskakirjassa, niin ei teida kovin vahvasti mennä. Säälittävää.. Mihin sitten voi enää luottaa, jos kaikki perjantai-iltana liikuttuneessa mielentilassa nakkikioskin jonossa sanotuksi tulleet sammakot päätyvät lööppeihin?

Ja nyt meillä on kansanedustaja, jonka mielestä perustuslakivaliokunnan pitäisi tutkia, kohtasiko Masa Susanin Ikeassa vai netin keskustelupalstalla? Ei helvetti! Niin kauan kuin perusruslakivaliokunnan palkka maksetaan minun verorahoistani, kiellän tämmöisen pelleilyn jus tähän paikkaan! Eihän koko hommassa ole rahtusenkaan järkeä, aivan naurettavaa. Jos ko. valiokunnan tehtäviin kuuluu ministereiden yksityiselämän kyttääminen, niin sellaisen hallinnon alaisuudessa en halua elää.

Jos nyt asiasta pitäisi jotain hyviä puolia löytää, niin ehkä se, että valtakunnassa on kaikki asiat hyvin, koska tällaiset jonninjuotavuudet ylittävät uutiskynnyksen.

Ei kommentteja: